Weekend van 19 en 20 september

Hier kunnen passagiers opvolgen of er de komende dagen een mogelijkheid is om een duovlucht te maken op ons terrein te Nieuwvliet.
Forum rules
*************** CORONA. COVID-19 *************

Vliegvereniging JanVanGent verheugt zich erop het vliegseizoen vanaf medio juni terug te kunnen aanvangen op de Boerenhoeve te Nieuwvliet. Dit ingevolge het versoepelen van de Covid19-maatregelen.

Omdat we veel belang hechten aan veiligheid en gezondheid van éénieder zullen wij ons maximaal engageren om de social-distancing voorschriften en hygiëneregels toe te passen tijdens onze activiteiten. We vragen aan ieder clublid, sympathisant en bezoeker om datzelfde engagement aan de dag te leggen. Hieronder geven we de belangrijkste maatregelen mee; voor meer duiding verwijzen we naar het betreffende document van de KNVvL "Corona Protocol - Fase 3" https://drive.google.com/drive/folders/ ... 8Zm_knixqU

* Iedereen houdt minstens 1,5m afstand
* Materiaal is strict persoonlijk en wordt niet gedeeld met anderen.
* De club voorziet bij de lier en op de start ontsmettende handgel. We moedigen aan om deze te gebruiken.
* Van de toestellen die gebruikt worden door verschillende personen (lier, quad) worden de contactoppervlakken eerst schoongemaakt
* Heb je koorts? Ben je verkouden? Ben je recentelijk in contact geweest met een besmet persoon? Blijf dan bij voorkeur thuis en kom een andere keer vliegen en genieten.

Ook duo-vluchten zijn in principe terug mogelijk. Kandidaten voor een duo-vlucht dienen een checklist in te vullen. Wanneer er geen aanwijzingen voor besmetting zijn en er een duo-piloot beschikbaar is, kan de vlucht doorgaan.
User avatar
Arnold
Site Admin
Posts:830
Joined:21 Apr 2013, 08:43
Location:Eeklo
Weekend van 19 en 20 september

Post by Arnold » 18 Sep 2020, 18:47

Komend weekend en in het bijzonder zondag, starten we terug met het vliegen van duo's, wel in beperkte hoeveelheid bij gebrek aan duo-piloten.

Voor morgen zaterdag voorzien we nog geen duovluchten maar zondag zou het moeten lukken.

Morgenavond rond 22:00u zullen we hier melden wat we plannen voor zondag, mogelijks gaan we ook gebruik maken van ons terrein in België, meer hierover dus morgenavond 😉
Arnold

+32 476 45 76 75

Post Reply