We gaan vliegen!

Hier lees je de agenda en vliegplannen van de leden. Je kunt alleen berichten plaatsen en reageren als je lid bent van de Jan van Gent (zie forumregels en item: Lid worden)
Forum rules
*************** CORONA. COVID-19 *************

Vliegvereniging JanVanGent verheugt zich erop het vliegseizoen vanaf medio juni terug te kunnen aanvangen op de Boerenhoeve te Nieuwvliet. Dit ingevolge het versoepelen van de Covid19-maatregelen.

Omdat we veel belang hechten aan veiligheid en gezondheid van éénieder zullen wij ons maximaal engageren om de social-distancing voorschriften en hygiëneregels toe te passen tijdens onze activiteiten. We vragen aan ieder clublid, sympathisant en bezoeker om datzelfde engagement aan de dag te leggen. Hieronder geven we de belangrijkste maatregelen mee; voor meer duiding verwijzen we naar het betreffende document van de KNVvL "Corona Protocol - Fase 3" https://drive.google.com/drive/folders/ ... 8Zm_knixqU

* Iedereen houdt minstens 1,5m afstand
* Materiaal is strict persoonlijk en wordt niet gedeeld met anderen.
* De club voorziet bij de lier en op de start ontsmettende handgel. We moedigen aan om deze te gebruiken.
* Van de toestellen die gebruikt worden door verschillende personen (lier, quad) worden de contactoppervlakken eerst schoongemaakt
* Heb je koorts? Ben je verkouden? Ben je recentelijk in contact geweest met een besmet persoon? Blijf dan bij voorkeur thuis en kom een andere keer vliegen en genieten.

Ook duo-vluchten zijn in principe terug mogelijk. Kandidaten voor een duo-vlucht dienen een checklist in te vullen. Wanneer er geen aanwijzingen voor besmetting zijn en er een duo-piloot beschikbaar is, kan de vlucht doorgaan.
 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Vliegen te Nieuwvliet
  Onze thuisbasis is lierterrein Nieuwvliet.
  In dit forum kunnen de leden aangeven of en wanneer ze komen lieren, als piloot of als liermachinist. Tevens zal er regelmatig een weer-update te vinden zijn.
  Geplaatste berichten worden na ongeveer een maand gewist.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   
 • Vliegen op verplaatsing
  In dit forum kunnen de leden aangeven of, wanneer en waar men gaat vliegen. De place to be voor je weekend- of vakantieplanning of om meerijd-mogelijkheden kenbaar te maken.

  * NIET lieractiviteiten vallen nooit onder de verantwoordelijkheid van "Vliegvereniging Jan Van Gent" *

  Geplaatste berichten worden na ongeveer drie maanden gewist.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   
New Topic
 • Topics
  Replies
  Views
  Last post
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum