[website bouwen] [website maken] [afbeeldingen en video]
[Parapente bij Jan van Gent]
[Meevliegen !]

De locatie

De Jan van Genten vliegen overal ter wereld, maar toch wel het meest op onze standaard-locaties. In Forum het lees je daar alles over, je vind er ook veel fraaie fotoos en leuke filmpjes van de uitstapjes.

Toch is de Jan van Gent vooral een club voor liervliegen, waarbij uiteraard voorzieningen als een geschikt terrein en de benodigde materialen horen. De club is al meer dan 20 jaar te gast op Vliegterrein Nieuwvliet, een ruim en tamelijk vrij aanvliegbaar terrein van 6 hectare.

Op dit adres staat ook een fikse schuur voor de opslag van de materialen maar ook heel handig en fijn zijn de voorzieningen als landschapscamping met prima sanitair,  een speeltuintje en een gezellig terras waar men terecht kan voor een biertje, broodje of een goede maaltijd.

Zo is het ook aantrekkelijk om eens de familie mee te nemen naar een vliegdag!

Kijk ook eens op de website van de Boerenhoeve.

Jan van Gent

vereniging voor

parapente- en deltavliegen

Deltavliegen en parapente zijn de goedkoopst denkbare luchtsporten.

Daarbij zijn de toestellen en uitrusting gemakkelijk met een gewone auto te vervoeren!

Weetje: